Megjelent a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló pályázata. A pályázatokat 2022. január 31-ig lehet benyújtani. 

Váltsd valóra az álmaidat, miközben felfedezed magyar gyökereidet – a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram kivételes tanulmányi, valamint személyes fejlődési lehetőséget biztosít számodra.

 

Magyarországi tanulmányaid során alkalmad nyílik felfedezni az ezeréves magyar történelmet és kultúrát, átélheted a különleges magyar tradíciókat és a magyar nyelvtudásodat is elmélyítheted.

 

Diaszpóra ösztöndíjasként nemzetközileg elismert végzettséget szerezhetsz a legjobb magyar felsőoktatási intézmények valamelyikénél, miközben a személyes és tanulmányi fejlődéshez nélkülözhetetlen versenyképes tudásra teszel szert. Magyar nyelvű szakok széles kínálatából válogathatsz minden felsőoktatási terület bármely képzési szintjén.

 

Mindezeken túl a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal úgy építheted szakmai kapcsolatrendszered, hogy közben egy befogadó és támogató diákközösségben fedezheted fel az országot.

www.diasporascholarship.hu